MĄKA DO PIZZY 00 REGINA WOREK 25KG

Mąka pszenna miękka typu 00, do wypieku pizzy, o czasie garowania od 6 do 12 godzin w temperaturze pokojowej od 20 do 25 °C i może dojrzewać do 48 godzin w temperaturze 4°C. Otrzymywana przez zmielenie ziaren pszenicy, bez dodatku glutenu i substancji chemicznych. Mąka uniwersalna w zastosowaniu. Odpowiednia ilość i elastyczność glutenu zawartego w mące sprawia, że ta idealnie nadaje się do produkcji wszystkich rodzajów pizzy: od neapolitańskiej do Pizza in Teglia (na kawałki).

Kod produktu MAD01
Producent Molini Ambrosio
Waga 25kg
Jednostka sprzedaży szt.
Sztuk w kartonie 1
Rodzaj produktu suche
Zapytaj o produkt

Lokalizacja

NEWSLETTER

Zapisz się do newslettera Mille Sapori Plus IF&B, aby zawsze być na bieżąco z najbardziej aktualnymi ofertami, rabatami, promocjami, wydarzeniami i wszystkimi innymi aspektami związanymi z działalnością Mille Sapori Plus IF&B.

zapisz się do newslettera

Kontakt

MILLE SAPORI PLUS Sp. z o.o.

ul. K.Gierdziejewskiego 7

02-495 Warszawa

biuro@millesapori.pl
tel. +48 22 290 33 33
NIP: PL 5272633791
REGON: 142437942
KRS: 0000361584 Krajowy Rejestr Sądowy Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
Wysokość kapitału zakładowego: 500.000,00 zł

Sklep

Nasz sklep internetowy, na którym mogą Państwo zakupić dowolny, ulubiony produkt Mille Sapori zaprasza! Wszystko w zasięgu Twojej ręki, teraz łatwiej, szybciej i wygodniej!

www.millesaporisklep.pl

Wszystkie prawa zastrzeżone dla MilleSapori / Stroną zaprojektowała i wykonała firma IT-SONET
Informacje o ciasteczkach

Na naszej stronie internetowej używamy plików cookie. Niektóre z nich są niezbędne dla funkcjonowania strony, inne pomagają nam w ulepszaniu tej strony i doświadczeń użytkownika (Tracking Cookies). Możesz sam zdecydować, czy chcesz zezwolić na pliki cookie. Należy pamiętać, że w przypadku odrzucenia, nie wszystkie funkcje strony mogą być dostępne.