PIERWSZE TAKIE WYDARZENIE W POLSCE
DLA KLIENTÓW BRANŻY GASTRONOMICZNEJ
W SEKTORZE HORECA
Dlaczego warto?
POZNASZ AKTUALNE TRENDY GASTRONOMICZNE
I NOWE PRODUKTY
Z NASZEJ OFERTY
NAWIĄŻESZ KONTAKTY BIZNESOWE
POSZERZYSZ SWOJĄ WIEDZĘ
I UMIEJĘTNOŚCI
PRZEZ UDZIAŁ W MASTERCLASS
I ROZMOWĘ Z NASZYMI EKSPERTAMI

Z ziemi włoskiej do Polski
Specjalnie dla Was!Zapraszamy naszych czołowych producentów włoskich produktów winnych i spożywczych. Podczas wydarzenia, będziecie mieli możliwość porozmawiać z naszymi ekspertami FOOD&WINE, poznać nasze produkty, a także wziąć udział w tematycznych MASTERCLASS z pizzy neapolitańskiej oraz wiedzy o winie.
LA PASSIONE PER LA TAVOLA
8-9.11.2022, ul. Szwedzka 2 w Warszawie.
Spotkajmy się przy wspólnym stole!
W trakcie całego wydarzenia degustacja wyselekcjonowanych produktów z oferty Mille Sapori Plus IF&B
LA PASSIONE PER LA TAVOLA
To wyjątkowa okazja, aby poszerzyć sieć biznesowych kontaktów, nawiązać współpracę lub poszerzyć swoją ofertę produktów.Czeka na Was:
17 stanowisk znanych i cenionych włoskich producentów oraz 2 strefy MASTERCLASS.
LA PASSIONE PER LA TAVOLA
Wydarzenie stworzone z myślą o osobach, które kochają i cenią włoską kuchnię, a na co dzień realizują swoje pasje w branży gastronomicznej, w sektorze HoReCa.
8-9.11.2022, ul. Szwedzka 2 w Warszawie
Spotkajmy się, aby wspólnie celebrować kulturę regionalnej kuchni włoskiej, poznać i wypróbować nowe produkty oraz poszerzyć wiedzę przez udział w MASTERCLASS z pizzy neapolitańskiej oraz MASTERCLASS wybranych winnic.
