Coda d'aragosta Forno d'Asolo

Coda di aragosta, czyli ogon homara to bardzo popularny wypiek neapolitański, swoim kształtem i konsystencją przypomina sfogliatelle, lecz jest bardziej chrupiący, a kształt ma bardziej wydłużony. Tradycyjnie we Włoszech istnieją 3 popularne nadzienia do coda d'Aragosta : krem chantilly , czekolada lub bita śmietana. Oferowany produkt nie posiada nadzienia, można go jednak urozmaicić ulubionym kremem i udekorować według uznania.

Kod produktu FDA74 / FDA75
Producent Forno d'Asolo
Waga 30g / 100g
Jednostka sprzedaży krt.
Sztuk w kartonie 7kg / 7,5kg
Rodzaj produktu mrożone
Zapytaj o produkt

Lokalizacja

NEWSLETTER

Zapisz się do newslettera Mille Sapori Plus IF&B, aby zawsze być na bieżąco z najbardziej aktualnymi ofertami, rabatami, promocjami, wydarzeniami i wszystkimi innymi aspektami związanymi z działalnością Mille Sapori Plus IF&B.

zapisz się do newslettera

Kontakt

MILLE SAPORI PLUS Sp. z o.o.

ul. K.Gierdziejewskiego 7

02-495 Warszawa

biuro@millesapori.pl
tel. +48 22 290 33 33
NIP: PL 5272633791
REGON: 142437942
KRS: 0000361584 Krajowy Rejestr Sądowy Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
Wysokość kapitału zakładowego: 500.000,00 zł

Sklep

Nasz sklep internetowy, na którym mogą Państwo zakupić dowolny, ulubiony produkt Mille Sapori zaprasza! Wszystko w zasięgu Twojej ręki, teraz łatwiej, szybciej i wygodniej!

www.millesaporisklep.pl

Wszystkie prawa zastrzeżone dla MilleSapori / Stroną zaprojektowała i wykonała firma IT-SONET
Informacje o ciasteczkach

Na naszej stronie internetowej używamy plików cookie. Niektóre z nich są niezbędne dla funkcjonowania strony, inne pomagają nam w ulepszaniu tej strony i doświadczeń użytkownika (Tracking Cookies). Możesz sam zdecydować, czy chcesz zezwolić na pliki cookie. Należy pamiętać, że w przypadku odrzucenia, nie wszystkie funkcje strony mogą być dostępne.