Nazwa firmy: Formalactis S.R.L.
Adres siedziby: Via Somma 80, 80048 Sant’Anastasia (Neapol), Włochy
Adres strony www: https://www.latteriasorrentina.com

Firma Latteria Sorrentina specjalizuje się w produkcji wysokiej jakości serów takich jak mozzarella, fiordilatte, ricotta jak i produktów mlecznych w szczególności dedykowanych dla sektora restauracyjnego i cateringowego.
Zamiłowanie do dobrego jedzenia i prawdziwej żywności przekazywana była od pięciu pokoleń przez lata a obecnie jest odzwierciedleniem tego co Latteria Sorentina jest w stanie dać swoim klientom „to co najlepsze dla stołu i dla zdrowia”.
Latteria Sorrentina uzyskała najwyższy poziom certyfikatów BRC Global Standard for Food Safety Issue, IFS Food oraz Halal International Authority., niezbędne do nawiązania i pozyskania partnerów biznesowych na rynkach zagranicznych.

NEWSLETTER

Zapisz się do newslettera Mille Sapori Plus IF&B, aby zawsze być na bieżąco z najbardziej aktualnymi ofertami, rabatami, promocjami, wydarzeniami i wszystkimi innymi aspektami związanymi z działalnością Mille Sapori Plus IF&B.

zapisz się do newslettera

Kontakt

MILLE SAPORI PLUS Sp. z o.o.

ul. K.Gierdziejewskiego 7

02-495 Warszawa

biuro@millesapori.pl
tel. +48 22 290 33 33
NIP: PL 5272633791
REGON: 142437942
KRS: 0000361584 Krajowy Rejestr Sądowy Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
Wysokość kapitału zakładowego: 500.000,00 zł

Sklep

Nasz sklep internetowy, na którym mogą Państwo zakupić dowolny, ulubiony produkt Mille Sapori zaprasza! Wszystko w zasięgu Twojej ręki, teraz łatwiej, szybciej i wygodniej!

www.millesaporisklep.pl

Wszystkie prawa zastrzeżone dla MilleSapori / Stroną zaprojektowała i wykonała firma IT-SONET
Informacje o ciasteczkach

Na naszej stronie internetowej używamy plików cookie. Niektóre z nich są niezbędne dla funkcjonowania strony, inne pomagają nam w ulepszaniu tej strony i doświadczeń użytkownika (Tracking Cookies). Możesz sam zdecydować, czy chcesz zezwolić na pliki cookie. Należy pamiętać, że w przypadku odrzucenia, nie wszystkie funkcje strony mogą być dostępne.